Gudelj over schorsing: “Belachelijk”

Nemanja Gudelj vindt de straf die hij opgelegd kreeg van de KNVB maar belachelijk. De middenvelder kreeg 3 wedstrijden waarvan één voorwaardelijk opgelegd. Hierdoor kan de middenvelder alleen nog in actie komen tegen FC Utrecht en RKC.

Nemanja Gudelj: “Het is een beetje belachelijk. Ik vind de straf veel te hoog. Er was er geen sprake van opzet. Ik ga wel met mijn hand te breed waardoor ik hem in zijn gezocht raak. Dat is een overtreding en een gele kaart. Maar ik kan niet met mijn handen naast me de lucht in gaan, want dan krijg ik zelf een elleboog. Nu krijg ik vier wedstrijden en dat is teveel.”

Na maanden blessureleed is er nu een schorsing die het spelen van wedstrijden in de weg staat. Gudelj: ”Het betekent dat ik nog maar twee wedstrijden kan spelen in deze competitie. Het is een beetje een pechseizoen voor mij.”

Bron: B-Side Rats, Omroep BrabantMyBet 100 EURO GRATIS VOETBALWEDDEN!Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
MYBET! OOK VOOR OP JE MOBIEL!

William Hill 1. Krijg 100 euro gratis op je eerste storting! 2. Levenslang toegang tot de voetbalstreams! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van je voetbalverstand!

LIKE!! EN WIN EEN NAC-SHIRT!!!