DAGLIJKS ALLE NAC BREDA BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

FC Eindhoven-trainer Mitchell van der Gaag legt de druk bij NAC Breda: “NAC was voorafgaand aan het seizoen de absolute kampioenskandidaat. Nu…

Zoals wij gisteravond al meldden, neemt NAC Breda het in de 2e ronde van de play offs op tegen FC Eindhoven. FC Eindhoven-trainer Mitchell van der Gaag legt, zo zegt hij tegenover BNDeStem, de druk bij NAC Breda: “Een geweldig affiche tussen twee Brabantse ploegen. NAC was voorafgaand aan het seizoen de absolute kampioenskandidaat. Nu moeten ze het in de play-offs doen. De druk ligt bij hen.” Gisteravond sloot FC Eindhoven de reguliere competitie af met een nederlaag bij de kleine buur. Op De Herdgang werd het 2-0 voor Jong PSV….

Lees verder op NAC Breda 1912: FC Eindhoven-trainer Mitchell van der Gaag legt de druk bij NAC Breda: “NAC was voorafgaand aan het seizoen de absolute kampioenskandidaat. Nu…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *