DAGLIJKS ALLE NAC BREDA BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Anthony Lurling blikt terug: “Met 0-4 verlies of 5-0 winst, in de Cordial was het gezellig”

Zoals bekend heeft voormalig NACcer Anthony Lurling zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Afgelopen vrijdagavond werd hij door FC Den Bosch uitgezwaaid en begin september staat er in het Rat Verlegh Stadion nog een afscheidswedstrijd op het programma tussen NAC Breda en FC Den Bosch. Voor AD Sportwereld blikt hij terug op zijn carrière aan de hand van zijn zeven meest dierbare shirts. Zo uiteraard ook het magische geel/zwart van NAC Breda: “Ik was altijd van maandag tot zaterdag continu met de wedstrijd bezig. Maar daarna wilde ik een biertje drinken. Dan is NAC ideaal….

Lees verder op NAC Breda 1912: Anthony Lurling blikt terug: “Met 0-4 verlies of 5-0 winst, in de Cordial was het gezellig”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *