DAGLIJKS ALLE NAC BREDA BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

‘Keep the yellow flag flying high.’ Hein is NAC. Daarom siert hij de seizoenkaart 2016/2017

Hein van Poppel. Voor veel NAC-supporters is het een naam die symbool staat voor NAC zelf. Decennia lang was ‘Heintje’ betrokken bij zijn club en vervulde hij veel functies, puur uit liefde voor de Parel van het Zuiden. Afgelopen zomer moesten we helaas afscheid nemen van Hein, maar vergeten doen we hem nooit. Hein is NAC. Daarom siert Hein, samen met zijn bekende cornervlaggen, de seizoenkaart van NAC voor het seizoen 2016/2017. NAC Breda heeft dit vandaag via haar website bekendgemaakt. NAC: “Het begon voor Heintje allemaal aan de Beatrixstraat met het bakken van kroketten,…

Lees verder op NAC Breda 1912: ‘Keep the yellow flag flying high.’ Hein is NAC. Daarom siert hij de seizoenkaart 2016/2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *