DAGLIJKS ALLE NAC BREDA BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

NAC Breda heeft interesse in Helmond Sport-doelman Wouter van der Steen

NAC Breda heeft interesse in Helmond Sport-doelman Wouter van der Steen. Dit bevestigt technisch directeur Hans Smulders tegenover BNDeStem. De doelman is transfervrij in Helmond op te halen. Op haar website zegt Helmond Sport het volgende over haar sluitpost: “Wouter is één van de beste keepers in de Jupiler League en al enkele jaren onze betrouwbare sluitpost. In het seizoen 2013-2014 werd hij door VI uitgeroepen tot een-na-beste speler van de Jupiler League. Wouter van der Steen, afkomstig uit Vught volgde eerder de jeugdopleiding van Helmond Sport…

Lees verder op NAC Breda 1912: NAC Breda heeft interesse in Helmond Sport-doelman Wouter van der Steen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *