DAGLIJKS ALLE NAC BREDA BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Alex Schalk extends Ross County FC contract to 2017

In een seizoen dat voor hem startte met Europa League-voetbal heeft Alex Schalk een goede indruk kunnen achterlaten in Schotland. Zijn werkgever Ross County FC maakt namelijk via de officiële clubkanalen bekend dat de Nederlandse aanvaller zijn contract verlengd heeft tot medio 2017. Ross County FC: “Ross County Football Club is delighted to announce that Alex Schalk has agreed a one year extension to his contract. The newly inked deal will see the former NAC Breda and Go Ahead striker remain at the Global Energy Stadium until the end of the 2016/17 season.” Schalk was bij…

Lees verder op NAC Breda 1912: Alex Schalk extends Ross County FC contract to 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *