DAGLIJKS ALLE NAC BREDA BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Nemanja Gudelj schuift beslissing over een terugkeer bij het Servische nationale elftal voor zich uit: “Nu wil ik er niet over nadenken. Dat komt na…

Voormalig NACcer Nemanja Gudelj kondigde in maart aan dat hij niet meer voor het Servische nationale elftal wenst uit te komen zolang Radovan Curcic daar de scepter zwaait, maar kan zich opmaken voor een terugkeer. Radovan Curcic is sinds gisteren namelijk geen bondscoach meer van de Servische voetbalploeg. Het contract van de 44-jarige is volgens de Servische voetbalbond met wederzijdse instemming ontbonden. “Ik heb over het vertrek van de bondscoach gehoord”, aldus Gudelj tegenover De Telegraaf. “Onder hem wilde ik niet meer spelen, maar ik heb altijd gezegd dat ik trots ben voor Servië te…

Lees verder op NAC Breda 1912: Nemanja Gudelj schuift beslissing over een terugkeer bij het Servische nationale elftal voor zich uit: “Nu wil ik er niet over nadenken. Dat komt na…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *