DAGLIJKS ALLE NAC BREDA BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Voor het eerst in twee maanden krijgt Danny Verbeek een basisplaats bij NAC Breda

In de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen neemt NAC Breda het morgenavond in De Adelaarshorst in Deventer op tegen Go Ahead Eagles. Voor het eerst in twee maanden krijgt Danny Verbeek weer een basisplaats. De aanvaller vervangt Mats Seuntjens met het oog op de nacompetitie. Dit meldt BNDeStem. Seuntjens is de eerste wedstrijd van de play-offs (13 mei tegen FC Eindhoven) geschorst vanwege zijn rode kaart vorig seizoen in de nacompetitie tegen Roda JC. De kans is groot dat Verbeek, mits hij overtuigd, over twee weken ook in Eindhoven als vervanger van Seuntjens begint….

Lees verder op NAC Breda 1912: Voor het eerst in twee maanden krijgt Danny Verbeek een basisplaats bij NAC Breda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *